El Blog a l’empresa

Delta Solucions imparteix al casal municipal d’Amposta el curs “el Blog a l’empresa”. Aquest curs va dedicat a orientar a particulars i empresaris sobre les principals característiques i accions a tenir en compte sobre l’us de Blogs.

Als alumnes s’els hi ha explicat les diferencies entre blogs amb dominis gratuïts com Blogspot per exemple o la instal·lació i disseny de un blog amb un Gestor de continguts com WordPress. Els hi hem explicat com crear-lo i com modificar-lo.

Tambe la importància de la creació de continguts gràcies als blogs i a la difusió d’aquest contingut a traves de les xarxes socials.

Amb aquest curs Delta Solucions intentara transmetre la seva experiència amb xarxes socials i blogs.

Comparte!

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


    + 3 = siete

    Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>